En iyi Tarafı taba topuklu çizme

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı sıcak tutar. Arılık itibarıyla da kullanışlı bir tasarrufı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, ayak uzunluğunuza yakışır CM kıymetini seçtiğinizde, levha size kıç uzunluğunuza ivaz mevrut vücut numaralarını gösterecektir.

Yeni sezonun en trend layihamlarını size en birinci sınıf ve en reva fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, zengin koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Topuklu bot, hazan ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başında gelir. Geniş ürün çeşitliliğine sahip topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık layihamları vardır.

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, bacak uzunluğunuza birebir CM kıymetini seçtiğinizde, levha size kıç uzunluğunuza ödenek mevrut cisim numaralarını gösterecektir.

Mevsim de çizme aldatmaırken nazarıitibar etmeniz müstelzim bir unsurdur. Kış giyimi kucakin çizme satın aldatmaıyorsanız deniz geçirmeyen ve ayaklarınızı har tutacak bir örnek yeğleme etmelisiniz.

Marka, tasarladığı modellerle her stile hitap eder. Hem spor hem de klasik layihamlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı sükser. Her kıyafete intibak sağlayıcı Polaris nimm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif dokuması ile ayak tabanığınızda gravite yaratmadan konforlu bir tarih geçirmenize yardımcı olur. Geniş numara aralığına sahip markada her insana şayan beden seçeneği günlük casual ayakkabı mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli karınin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Bu senenin trendleriyle kovboy çizmelerinizi kombinleyerek şıklığınızı bir aşama öteye taşıyabilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla faziletli jüpiter memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir görev veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

"Aldatmaıcı", bu hakları ile ait bili iletilmek ve haklarını harcamak ciğerin "Websitesi"nde mevzi yer müracaat formunu doldururarak, data sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Kat Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Kesme 1 Maslak Solgunyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde şahsen veya mağazalar vasıtasıyla fiziken mebdevurabilir veya "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Allıkıcı" "Satıcı" tarafından fiilbu üyelik ve gizlilik sözleşmesi ile bilgilendirildiğini ikrar, beyan ve taahhüt etmiştir.

Muta sahiplerinin (İlgili kişilerin) kişisel verilerine müteallik taleplerini Şirketimize makalelı olarak iletmeleri yerinde Şirket done sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Yüzınıza E-bülten gönderilmesi yürekin elektronik kez adresinizden ibaret verinizin alışverişlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda cenahınızdan başlangıçkaca şahsi data istek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi data işleme politikamızda ve ışıklandırma metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page